Over Fiscada

Fiscada is een administratiebureau gevestigd in Groningen en Gieten. Worden de cijfers u te veel? Geen tijd voor de administratie? Ieder heeft zo zijn reden om de administratie uit handen te geven. Fiscada neemt het graag van u over en doet voor u uw administratie en andere financiële zaken. Wilt u als ondernemer weten wat Fiscada voor u kan betekenen, klik hier. Bent u particulier en wilt u weten wat Fiscada voor u kan betekenen, klik hier.

Maatwerk met een onderlinge ‘klik’

Financiële en fiscale zaken saai? Niet voor de specialisten van Fiscada. Zij realiseren zich als geen ander dat er ménsen achter de cijfertjes schuil gaan. Grote en kleine ondernemers, ZZP'ers, particulieren, jong, oud… Elke cliënt brengt een nieuwe uitdaging. Persoonlijk contact, een onderlinge ‘klik’ en wederzijds vertrouwen zijn daarbij net zo belangrijk als de benodigde kennis en kunde!

Vakkennis is essentieel

Wetten, regels, richtlijnen en mogelijkheden veranderen voortdurend. Het bijhouden van vakkennis is daarom een vanzelfsprekende voorwaarde bij Fiscada. En zoals het hoort in een goed team, wordt alle expertise onderling gedeeld.

Vertrouwd

Fiscada is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB) en bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Als cliënt van Fiscada ben je hierdoor verzekerd van up-to-date expertise en kun je indien nodig een beroep doen op bemiddeling.

Meer weten? Bel 050 - 76 00 1 00 voor een informatieve kennismaking.