Zakelijk

Grip op ondernemen

Hoe staan we er voor? Is er investeringsruimte? Wat zijn de fiscale consequenties? Helder zicht op uw financiële ontwikkeling geeft grip en vertrouwen. De specialisten van Fiscada helpen u graag. Maatwerk is vanzelfsprekend en alle administratieve en belastingtechnische verplichtingen komen én blijven op orde.

Actieve, ambitieuze ondernemers vinden gelukkig nog steeds mogelijkheden voor succes. Fiscada ondersteunt zulke ondernemers met een compleet portfolio aan fiscale en administratieve diensten.

Wat doet Fiscada?

  • Financiële administraties
  • Online boekingcontroles
  • Opstellen jaarrekeningen
  • Alle belastingaangiftes
  • Salarisadministraties
  • Personeelsadministraties
  • Publicatiestukken
  • Coaching en pro-actief advies

Succesvol ondernemen staat voorop. Bij interessante ontwikkelingen komt Fiscada daarom direct in actie met de beste adviezen voor de beste beslissingen.

Meer weten? Bel 050 - 76 00 1 00 voor een informatieve kennismaking.

Wij werken o.a. met de volgende boekhoudpakketten

Snelstart.png

SnelStart levert gebruiksvriendelijke en betrouwbare boekhoud- en facturatiesoftware tegen een zeer scherpe prijs. In combinatie met een goede service gaat SnelStart voor tevreden klanten. Voor de zzp’er of het midden- en kleinbedrijf dus een uitstekende keus, want… SnelStart maakt boekhouden makkelijk.

Naamloos.png

Exact Online is business software voor ondernemers en accountants. Met online boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. Daarnaast hebben we geïntegreerde pakketten voor mkb’ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

Exact inspireert het mkb om te groeien. Zij dragen de economie, wij ondersteunen ze daarbij. Net als het mkb is Exact niet bang voor het onbekende. We zijn ambitieus en lopen graag voorop. We kennen de uitdagingen en maken software om die te overwinnen. Onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op de bedrijfsbehoeften van onze klanten

Dat is wat Exact maakt. Voor meer dan 300.000 organisaties wereldwijd. Exact inspireert het mkb om te groeien. Zij dragen de economie, wij ondersteunen ze daarbij. Net als het mkb is Exact niet bang voor het onbekende.

twinfield.jpg

Altijd en overal toegang tot de administratie. Flexibel, schaalbaar en te koppelen met een breed scala aan andere bedrijfssoftware. Realtime business management in de cloud. Altijd en overal controle over de gehele bedrijfsvoering. Dat is waar Twinfield voor staat. Een ervaren partij die online software biedt waarmee ondernemers met hun accountant snel en eenvoudig de bedrijfsregie kunnen voeren.

Wij werken o.a. met de volgende programma's

Logo-medium-home.png

Basecone kan gekoppeld worden aan o.a. Twinfield en Exact. 
Gemakkelijk Uploaden
Lever uw document gemakkelijk, snel en efficiënt aan door middel van e-mail, 'drag & drop' of via onze mobiele app.
Digitale- en Elektronische facturen.
Basecone verwerkt gemakkelijk en efficiënt al uw facturen, ongeacht het formaat waarin de factuur wordt aangeleverd.
Mobile App
Overal gemakkelijk en snel uw bonnetjes en facturen uploaden met uw telefoon.
Your Document Hub
Basecone stelt aan alle gebruikers een Online Archief ter beschikking. Hier worden alle bestanden (facturen en documenten) 7 jaar lang, online bewaard en beschikbaar gesteld.

 logo-go2UBL.jpg

go2UBL zet alle inkoopdocumenten om in het universele UBL formaat.. Dit betekent dat feitelijk alle softwarepakketten welke UBL bestanden kunnen inlezen, geschikt zijn om met go2UBL te combineren.

Logo_FiscaalGemak_3-300x121.png

Fiscale software in de cloud!

Online aangiftesoftware maakt het opstellen van aangiftes gemakkelijker en biedt uitgebreide analysemogelijkheden. Zo geven wij u, van klein tot groot, het beste advies.